Het nieuwe Coehoorn Park

Coehoorn is in ontwikkeling. Door sloop en nieuwbouw krijgt ook het Coehoorn Park in de komende jaren een andere vorm. Wij, Le Far West Landschapsarchitecten, werkzaam in Coehoorn zijn door de gemeente gevraagd om met alle buurtgenoten een plan te maken voor het groene hart van de buurt. Daarbij hebben we uw hulp nodig.

Misschien heeft u al, verspreid door de wijk, grote foto-posters gezien met ‘Hark door het Park’. Op de foto’s staan buurtgenoten met hun wens voor het toekomstige Coehoorn Park. Wij willen het liefst zoveel mogelijk wensen ophalen. Wat zou het park in de toekomst kunnen betekenen voor de wijk als geheel en voor u als individu?

Hoe groot wordt het nieuwe Coehoorn Park eigenlijk?

Hieronder een vergelijking van het nieuwe Coehoorn Park met het Bartok Park (met het Aardvarken), De Steile Tuin in Sonsbeek Park en De Markt bij het provinciehuis.

Gevelkrant

De stemming wordt zichtbaar gemaakt op de ramen van de oude school. Daarnaast vindt u hier ook de plannen en ontwikkelingen van de gemeente Arnhem en Stichting Coehoorn Centraal. Zo ziet iedereen wat er leeft in de wijk. Hier kunt u zien wat voor activiteiten er zijn en komen, hoe de plannen zich ontwikkelen en wat de openingstijden zijn van de kantine. Ook op deze website kunt u alles na lezen.

En dan verder...

Na februari gaan we aan de slag met alle informatie. Zodra we de eerste schetsen klaar hebben komen we bij u terug om te vertellen we hoe we tot die schets zijn gekomen. In het komende jaar zal deze dan steeds verder worden uitgewerkt tot een definitief plan.

Over Le Far West

Wij zijn Le Far West Landschapsarchitecten. We zijn door de Gemeente gevraagd om met alle buurtgenoten een plan te maken voor het groene hart van de wijk Coehoorn.

Daphne van der Wal & Anne Martien Lousberg